Suositukset | Uuteen Työhön

Suositukset

 

 

 

 

 

 

 

Mietitkö vielä osallistumistasi? Tutustu palautteisiin!

 

Olen jokseenkin hämmästynyt käydessäni kurssimateriaalin Arkkityyppejä läpi ja huomatessani, että toimintatapani ja tyylini ei olekaan huono tai tuomittava. Että on olemassa tällaisia Boheemi-tyyppejä. Siihen kategoriaan itseni asettaisin. Että on ihan sellanen arkkityyppikin olemassa, joka muistuttaa minua ja minun toimintatapaani. Niitä muita samanlaisia täytyy olla satoja tuhansia, jos ei miljoonia maailmassa! 

Hieno oivallus! En olekaan täysin virheellinen, outo ja epähyväksyttävä.

Kiitos, kiitos, kiitos!

- Katja, luovalla alalla

* * *

Valmennuksen rakenne ja eteneminen on looginen ja innostava. Isoin haasteeni on ollut osaamiseni sanottaminen. Sinun suora ja selkeä valmennus on auttanut minua paljon. Laadukkaat materiaalit ja inspiroiva kuvamateriaali.

Marja, uutta uraa suunnittelemassa

* * *

Minulla on hienoja uutisia: kirjoitin viime viikolla työsopimuksen. Minulla oli loppujen lopuksi kaksi työpaikkaa, josta valita. Uskomatonta, kun ajattelee tilannettani vielä viime vuoden lopulla. Kiitän sinua kannustuksestasi ja ajastasi! Koulutusmateriaaleista oli selvää hyötyä, kun kartoitin, minkälaista työtä haluan, minkälaisten ihmisten kanssa haluan tehdä töitä jne. Ne olivat tärkeitä pohdintoja ja antoivat itseluottamusta ja hyvää pohjaa neuvotteluihin. Vaikka onneakin tässä on tarvittu. Lämpimät kiitokset olemassaolostasi, kurssistasi ja lämpimästä suhtautumisesta työelämäni tilanteen selkeyttämiseen! – Pinni

* * *

Kiitos sekä informatiivisista että viihdyttävistä valmennusteksteistä! Tekstit ovat juuri minun mieleeni: sopivan lyhyitä, sopivan hauskoja ja asiat on sanottu jaarittelematta ja napakasti. Oikein ahmin niitä.

- Jaana, projektipäällikkö akateemisella uralla, Tehoa työnhakuun

* * *

Sain hyvää, ammattimaista tukea omien vahvuuksien ja kehityskohtien määrittelyyn. Sain terävöitettyä hakemukseni ja ansioluetteloni sisältöä ja sitä kautta tuotua omaa osaamista aiempaa jäsennellymmin esiin. Prosessin aikana kävin työhaastatteluissa ja pystyin valmistautumaan haastatteluihin uusien ajatusten avulla.

- Elisa, erikoisasiantuntija, työllistyi prosessin aikana, Tehoa työnhakuun

* * *

Voin lämpimästi suositella valmennusohjelmaa kaikille, erityisesti työttömille työnhakijoille mutta ihan kaikille muillekin. Työnhakutaidot on hyvä pitää ajan tasalla, maailma muuttuu sen verran nopeasti. Valmennuksesta on hyötyä, mikäli haluaa kehittyä nykyisessä työssä, valmennuksesta saa vinkkejä projekti- ja työryhmätyöskentelyyn sekä valmennus parantaa itsetuntemusta ja auttaa ymmärtämään paremmin muita ihmisiä. Valmennuspaketti on todella kattava, hyvä hinta-laatusuhde.

- Maija, erikoisasiantuntija, rohkaistui hakemaan ja sai heti valmennuksen käytyään uusia, innostavia haasteita nykytyössään, Viiskyt ja risat

* * *

Valmennus on mielestäni ehdottomasti investoinnin arvoinen. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Hinta estää myös sellaisen mielikuvan syntymisen, että rahastettaisiin apua tarvitsevien tai työttömien hädällä. Hinta-laatusuhdehan muodostuu aina kuluttajan korvien välissä, joten varmasti muitakin näkemyksiä löytyy kuin omani. Ihmettelen kuitenkin kovasti, jos saat paljon palautetta, että asiakkaasi olisivat tyytymättömiä hinta-laatusuhteeseen.

Ensimmäinen osa on aina kriittisin. Se joko motivoi jatkamaan tai sitten pettymys tulee heti alkuun ja motivaatio jatkaa valmennusta kärsii. Tässä ei niin käynyt.  Päinvastoin. Ensimmäinen osa antoi niin paljon, että itse ainakin jäin miettimään, että nyt on tavoite ja rima asetettu korkealle. Tätä ei voi ylittää. Lähteekö tästä eteenpäin alamäki ja onko seuraava materiaali jo pettymys vai pitääkö linja? Ja linja piti. Ihan loppuun asti. Missään kohdin ei lähtenyt ote lipsumaan vaan materiaali oli joka osassa antoisa eikä pettymyksiä tullut.

- Maarit, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, kävi valmennuksen varmuuden vuoksi, vaikka uusi työpaikka oli jo valmennuksen alussa lähes varma, Tehoa työnhakuun

* * *

Mielestäni valmennus on erittäin hyvä, se antaa mahdollisuuden pohdiskella monia asioita toisesta näkökulmasta. Kiitos mielenkiintoisesta ja hyödyllisestä valmennuksestasi, uskon, että siitä on iloa ja hyötyä minulle vielä myöhemminkin, koska olen vasta työurani alussa!

- Mari, työuransa alussa, Career Masterplan

* * *

On hyvä käydä näitä asioita strukturoidummin läpi. Omat ajatukset ja urasuunnitelmat selkenivät
kummasti valmennuksessa ja nyt tiedän, miten etenen.

- Anne, lakimies

* * *

Sain hyvin paljon vinkkejä työnhakuun - isoja ja pieniä vinkkejä. Pienellä tarkoitan kommenttiasi kengistä. Se tuntuu pieneltä, mutta tiedän, että sillä voi olla hyvin suuri vaikutus joihinkin henkilöihin. Suurella tarkoitan strategista suuntaa. Mitä ja mistä kannattaa hakea. Oma tavoite selkeytyi kurssin aikana. Mahtavaa oli myös saada CV toimivaan ja luettavaan muotoon. Siitä olen saanut hyvää palautetta.

Tein tehtävät. Ne olivat työläitä, mutta ne kannatti tehdä, jotta tavoite selkeytyi. Myöskin itsetuntemus selkeytyi. Ja itseluottamus lisääntyi.

Olen saanut usein kommentin, että olen liian kokenut hakemaani tehtävään. Kurssi kannusti etsimään ja näkemään uusia kombinaatioita ja vaihtoehtoja. Sitä jatkan.

Hyvää verkkokurssissa on myös tiivis aikataulu. Se pakottaa toimimaan ja pitää hyvin mielenkiinnon yllä. Lisäksi kurssi sisältää niin paljon asioita, joita pitää huomioida. Ja teksti on kirjoitettu sujuvasti ja hyvällä huumorilla.

-  Päivi, johtaja, Viiskyt ja risat

* * *

Valmennuksen esimerkit ovat hyviä ja jäävät mieleen - esimerkkien kautta muistan, mitä mokia ei
kannata tehdä ja mitkä pienetkin asiat voivat edistää työnhakuani. Selkokielinen, käytännönläheinen ja perusteellinen paketti.

- Juha, pitkän linjan ammattilainen uutta suuntaa etsimässä, Viiskyt ja risat

* * *

Lukemista on paljon, mutta valmennuskirjeet on niin kivasti kirjoitettu, että niitä lukee mielellään.

- Tuula, ammattilainen tienristeyksessä, Viiskyt ja risat

 

* * *

Sain hyvin paljon vinkkejä työnhakuun - isoja ja pieniä vinkkejä. Pienellä tarkoitan kommenttiasi kengistä. Se tuntuu pieneltä, mutta tiedän, että sillä voi olla hyvin suuri vaikutus joihinkin henkilöihin. Suurella tarkoitan strategista suuntaa. Mitä ja mistä kannattaa hakea. Oma tavoite selkeytyi kurssin aikana. Mahtavaa oli myös saada CV toimivaan ja luettavaan muotoon. Siitä olen saanut hyvää palautetta.”

- Päivi, HR-ammattilainen

* * *

 

Save

Tallenna

Tallenna